• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний семінар вчителів початкових класів "Нові державні стандарти початкової освіти"

Районний семінар вчителів початкових класів "Нові державні стандарти початкової освіти"

2012-10-23

Особливості змісту нових навчальних програм та дидактико-методичні вимоги до організації контрольно-оцінювальної діяльності вчителів.

На таку тему відбувся 23 жовтня 2012 року семінар вчителів 1 класу на базі Веснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Учасники семінару відвідали відкритий урок з навчання грамоти в 1 класі – вчитель Рудківська О.М.
Предметна розмова велась з вчителями 1 кл. на засіданні круглого столу «Подолання труднощів в адаптації першокласників до навчання:»
1. Нормативно-правовий супровід (Куйдан О.М. – методист РМК)
2. Шкільна адаптація як психолого-педагогічна проблема (Стружевська О.М., вчитель 3 кл. Веснянської ЗОШ І-ІІІ ст.)
3. Соціально-педагогічна діяльність по адаптації першокласників до школи (Висоцька Л.П., вчитель 2 кл. Веснянської ЗОШ І-ІІІ ст.)
4. Роль вчителя в адаптації першокласників до шкільного життя (Мідяківська Т.В., вчитель 4 кл. Веснянської ЗОШ І-ІІІ ст.)
5. Шляхи впровадження у початковій школі в 2013 році програми МОН молодь спорту України «Сходинки до інформатики» (Мельничук С.В., голова МО вчителів 1 кл. району «Вчитель-методист» Іршиківського НВК)
6. Особливості впровадження трудового навчання за новою програмою МОН молодь спорту України Дух В.П., вчитель 1 кл. Пеньківського НВК, «Вчитель-методист», учасник обласного семінару вчителів 1кл.

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi